Wednesday, February 18, 2015

Fancy Name Tags

Assalamualaikum.

Arissa belum tido ni walaupun semua orang dah terbongkang keletihan.

Mesti ramai yang bercuti sempena cuti umum CNY ni kan?

Eh korang pernah tengok sulam nama untuk tagging? Sebelum ni Arissa tengok, ramai gunakan sebagai nametag je.

Now Arissa nak kongsikan macam mana Arissa gunakan sulam nama yang Arissa panggil fancy names ni sebagai tagging.

Semua kepunyaan milik Adam, Arissa tagkan. 

1. Di baju sekolah pagi dan sekolah agama.
2. Di kasut sekolah.
3. Di beg sekolah
4. Di tuala jugak. Sebab selalu tertukar dengan tuala Adam and Azfar. 

Ada beberapa kisah yang menyebabkan aku buat tagging semua benda. 

Hari tu, masa hari pertama Adam di sekolah agama, dia mencari-cari kasut di rak. Lama jugak cari.. tak jumpa. Hampir putus asa tunggu. Dah ramai budak2 balik dan kasut pun berkurangan, baru dapat jumpa kasut Adam. Rupanya letak kat rak lain. Bila dah letak tag ni, warna merah lagi, senang ja nak cari kasut Adam. 

Then, masa hari lain, Arissa amik Adam kat sekolah pagi, ada sorang budak cina heret beg Adam. Arissa pun heran kenapa dia tarik beg tu. Bila ditanya, katanya tu beg dia. Bila aku check barang2 dalam tu, ternyata itu beg Adam. Haha. Ni dah kes keliru ni. Terus aku tagkan dia lepas tu. 

Sekarang memang dah tak risau hilang atau tertukar barang.

Our Fancy Names

Kalau korang berminat nak tempah fancy names ni, email Arissa kat diapercakesbyarissa@gmail.com.

Atau Whatsapp je 013-5606826.

K, good nite!


Saturday, February 14, 2015

Combi Spazio Stroller To Let Go

Hi. Is everybody sleeping?

I just do quick update to inform you a good news. I have a very good condition stroller to let go. It looks like a new one. It is Combi Spazio.

Price to let go : RM780 *still can negotiate*

Check the specifications :

The Spazio (meaning spacious in Italian) has the highest handle of all Combi strollers yet it folds very compact standing just 92 cms tall making it ideal for a small boot. In addition the seat is super long (80 cms) and wide (33 cms) making it -Newborn to 20 kgs
-Only 6.4 kgs
-Easy open/fold
-Ultra compact double fold
-Extra high handle
-Super long & wide seat
-Massive canopy (96% UV rating)
-Reversible handle
-Front suspension
-Super soft washable seat fabric
-Size (folded): 93H x 53W x 26D -Equipped weight: 6.4kg
-Backrest angle : 125° ~ 170°
-Size :(Opened) W510 x D830 x H1010~1050mm (Folded)W210 x D480 x H940mm

If you are interested, do not hesitate to contact me at  013-5606826.

Sweet Surprise | Happy sangat dia

Assalamualaikum. Semoga hari ini lebih baik daripada semalam.

Belek-belek balik entry kawan-kawan, Liza terjumpa review produk kami.

Penerima happy sangat bila my customer buat surprise diaper cake as babygift kat Baby Razeen.

Sweet laaa dua orang bff ni. Semoga persahabatan kekal selamanya.


Alahai comeinya Razeen dengan shoe socks tu.

And Suzie sangat sporting dan baik hati kerana sudi berkongsi feedback dengan semua. Tq soo much Suzie. 

Harapnya my customer semua berpuas hati dengan perkhidmatan yang kami sediakan.

Untuk tempaahan,
Email kami di diapercakesbyarissa@gmail.com atau SMS / Whatsapp 013-5606826.

Have a nice weekend ahead.




Tuesday, February 10, 2015

Ramainya Peminat Owl !

Hai semua.

Semalam Liza terima beberapa tempahan keychain owl. Ramai rupanya peminat owl neh.




Thank you sooo much darlings!!

Tempahan diterima. Next time tempah lagi yer.

Untuk tempahan :
1. Email diapercakesbyarissa@gmail.com
2. SMS / WA 013-5606826




Monday, February 9, 2015

Keychain Murah RM 5 sahaja!

Assalamualaikum.

Apa khabar kawan-kawan semua? Dah lama taw tak blogwalking.. Rindu nak blog walking tgk blog korang2.

Liza nak tunjuk keychain felt ni. 

Cantik tak? Boleh request letak nama kt belakang. 

Next post nanti Liza tunjukkan corak yang lain. Semuanya cute miut! 

Untuk tempahan, boleh :
1. Email diapercakesbyarissa@gmail.com
2. Boleh SMS / WA 013-5606826